Pasizási tanácsok, tippek, trükkök. Pasizás
Pasizási tanácsok FőoldalPasizási tippek, trükkök, tanácsokFérficsábítás MesterProgramFérfiak megszerzéseNői Feromon parfüm nőknekNyereményjátékPartnerprogram
Tanácsok pasizáshoz

Hogyan szervezz meg egy házibulit úgy, hogy tutira bepasizz!

A házibuli az egyik legjobb hely a pasizásra. Ha te szervezed a bulit, még jobbak az esélyeid, hiszen a "házigazda" mindig különösen népszerű a férfiak körében.

Mindössze azt kell elérned, hogy kifejezetten olyan házibulit csinálj, ami hozzásegít ahhoz, hogy tutira bepasizz!

Az alapszabály, hogy mindig több fiú legyen a házibuliban, mint lány.

Ezt a következőképpen érheted el:
-Minden férfit meghívsz, akit csak ismersz, és megkéred őket, hogy hozzák el a haverjaikat is magukkal.
-Legalább egy héttel a buli előtt megejted a meghívásokat.
-A meghívottakat címlistába teszed és küldesz nekik 2-3 emlékeztető e-mailt a buli közeledtével. A levélben ecsetelned kell, hogy milyen jó lesz a buli, lesznek meglepetések, stb. A lényeg, hogy a levél elolvasásakor úgy érezzék, hogy mindenképpen el kell menniük a bulira, mert annyira jó lesz!
-A barátnőidnek, akiket meghívsz, megmondod, hogy MINDENKÉPPEN kell, hogy hozzanak magukkal legalább két pasit! De hozhatnak többet is. Kérdezzék meg ők is az osztálytársaikat, munkatársukat, barátaikat, ismerőseiket, és hívják meg őket a buliba.
-Minél több pasi van, annál nagyobbak az esélyeid!

További fontos szabályok:
-Minden egyes vendéget fogadj személyesen, és köszönj nekik. Ha megérkezett egy csapat menj oda, mindig mosolyogj, és mutatkozz be a pasiknak. Nézz mélyen a szemükbe, adj nekik puszit, és mondj nekik pár szót.

Pl.: "Szia, X.Y. vagyok, üdvözöllek a házibulimban. Remélem, jól fogod magad érezni."

Ennyi és nem több. Itt még senkit ne akarj elcsábítani, csak tudasd velük egy fél perc alatt, hogy itt vagy, hogy aztán amikor az este folyamán valamelyiket kinézed magadnak és nekiállsz meghódítani, már ne ismeretlenként kezeljen, hanem úgy, mint "azt a kedves csajt, aki már a bejáratnál is bemutatkozott neki."

-Ez a te házibulid! Te teszel szívességet másoknak. Ne engedd, hogy ugráltassanak, ergo Ne TE LEGYÉL a felszolgáló és a zenefelelős. Előre beszéld meg valamelyik barátnőddel. Ha házibuli DJ akarsz lenni, mindenki jönni fog a hülye kéréseivel, és az egész estédet a zenék válogatásával töltheted.
-Vigyázz, hogy ne idd túl a mércéd! Ha egy kicsit oldottabb vagy a megszokottnál az még előny lehet, de ha egy picit is túlléped a kellő szintet, véged! Egy részeg csaj egy fickó számára sem vonzó, sőt kifejezetten taszító tud lenni.
-Itasd le a társaságot! Ahány csaj berúg, annyival kevesebb lett a konkurencia. Tipp: spórold meg a piát azzal, hogy mindenkinek szólsz, ne jöjjön üres kézzel, hanem hozzon magával valami italt is. Minél több pia van annál jobb, és persze ami a buli végén marad, azt megtarthatod, hiszen te voltál a szervező! :-)
-Soha ne legyél egyedül, ne ücsörögj a sarokban magányosan. Ha épp nem táncolsz, nem beszélgetsz senkivel, azonnal menj oda valakihez, és kérdezd meg mi újság, hogy érzi magát, nem inna-e valamit, stb.
-Használj csábító technikákat ezerrel! Kino, NLP, szublimációs technikák, stb. (Ezekről bővebben a Férficsábítás MesterProgramban olvashatsz, javaslom, hogy ezen cikk elolvasása után nézd is meg mindenképpen!)
-Mindig legyen egy üres, csendes szoba fenntartva magadnak, ahová be tudod hívni a pasit. Na persze nem "azért", hanem csak hogy ha úgy alakul, el tudjatok vonulni egy csendesebb, kellemes környezetbe beszélgetni, és megismerni egymást. Ez a szoba lehetőleg szépen legyen berendezve, hangulatfényekkel megvilágítva, és halk, elcsábító zene szóljon benne. Feltétlenül legyen bekészítve valami pia, és koccintsatok valamire! (Ne felejts előre bekészíteni a szobába két poharat is!)

Ha betartod ezeket az alapszabályokat, hihetetlenül jók lesznek az esélyeid arra, hogy bepasizz!

További hasznos tanácsokért és a cikkben említett Kino, NLP és egyéb bombabiztos csábítási technikák leírásához pedig mindenképpen olvasd végig a Férficsábítás MesterProgram E-könyveit!

pasizási tipp

Olvasd el a következő cikket is:
A randizás legfontosabb szabályai

 Vissza a pasizási módszerekhez 
 Vissza az összes cikk listájához 

pasizási tipp

Tudtad, hogy a honlapon nincs fent minden cikkünk?
A legjobbakat hírlevelünk olvasóinak tartogatjuk!

Le ne maradj erről a sok hasznos tanácsról, és érdekes írásról,
jelentkezz fel te is ingyenes hírlevelünkre:

Keresztneved:
E-mail címed:
Megismertem és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót és a jogi nyilatkozatot!

(Jelentkezésed a PasizasiTanacsok.hu levelezési listájára szól.
A későbbiekben, ha szeretnél, bármikor lejelentkezhetsz a listáról.)
Tippek a pasik elcsábításához
Pasizási tanácsok FőoldalPasizási tippek, trükkök, tanácsokFérficsábítás MesterProgramTanácsok fiúkhozNői Feromon parfüm nőknekNyereményjátékPartnerprogram
Szerelem tanács
Copyright © 2006-2024, www.PasizasiTanacsok.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | E-mail: info@pasizasitanacsok.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez.
Az oldal meglátogatásával elfogadod a cookie-k használatát és a felhasználási feltételeket. (További információk)