Pasizási tanácsok, tippek, trükkök. Pasizás
Pasizási tanácsok FőoldalPasizási tippek, trükkök, tanácsokFérficsábítás MesterProgramFérfiak megszerzéseNői Feromon parfüm nőknekNyereményjátékPartnerprogram
Tanácsok pasizáshoz

Miért légy különleges és kiszámíthatatlan?

Hogy egy férfi hogyan fog rád gondolni, abban nagy szerepet játszik az, hogy tudsz-e egyszerre komoly, vicces és kiszámíthatatlan lenni.
Ha enyhén és viccesen kiszámíthatatlan vagy, az egyszerűen csodákat művel! De ha komoly dolgokban is ilyen tudsz maradni, az biztos hozzád láncolja a pasit!

Mondjuk egy bárban vagy étteremben ülsz és beszélgetsz egy olyan pasival, aki igencsak felkeltette az érdeklődésedet. Ha a nők nagy többségéhez tartozol, akkor olyan sablonkérdéseket fogsz feltenni neki, hogy mi a munkája, meséljen magáról, a családjáról, stb.

EZ UNALMAS!

Ez túlságosan hétköznapi! És igen, talán majd mesél magáról, az életéről, de közben azt veszed észre, hogy folyamatosan a terem másik végében lévő nőt nézi, aki vidáman nevet, mesél, és szemmel láthatóan nagyon jól szórakozik.

A kiszámíthatóság a legnagyobb ellensége az érdekességnek.
Ha mindig kiszámítható vagy, biztosan nem leszel érdekes. Szóval fontos, hogy érdekes és meglepő dolgokkal tudj előrukkolni.

Az ilyen általános kérdéseknek nagy hasznát veheted, hogy megismerd a férfit, akivel randizol, de ha túlzásba viszed, pont ellenkező hatást érsz el vele.

Az első randin biztos kényszert érzel, hogy ilyen jellegű kérdéseket tegyél fel a pasinak, de ha állandóan csak a megszokott dolgokat teszed, akkor nem leszel különleges, nem leszel egyedi, és nem fogsz megmaradni a fickó emlékezetében. Próbálj meg inkább meglepetésekkel teli személy lenni, és maradj is ilyennek a kapcsolat első hónapjaiban.

Egyik olvasónk megírta nekünk e-mail-ben egyik randijának történetét. Nem sokkal a randi előtt olvasta a honlapunkat. A randi kész siker volt, mivel rögtön jól kijöttek a pasival, de olvasónk (Nóri) nem bízta el magát, és ahelyett, hogy élvezte volna a bóközönt, kérdezett egy meglepőt:

"Te milyen nőket tisztelsz?"

Nagyon ötletes dolog ilyet kérdezni a pasitól, aki tetszik neked. Ez a kérdés egy férfinak egyszerre játékos, de kihívó is, és muszáj rá őszintén felelnie. Ha ilyen ütős kérdést teszel fel, ilyen provokatív, mégis könnyed verzióban, az olyan státuszt ad neked, ami biztosan hozzásegít ahhoz, hogy a pasi nagyon megkedveljen téged.

Egyszerre indítod el a vonzalmat irántad, és egyszerre éred el azt is, hogy megnyíljon előtted.

Készítsed elő megfelelően a terepet arra, hogy elmondják neked azokat a dolgokat, amikről nem szívesen szoktak beszélni, például, hogy mit szeretnének tőled, komoly kapcsolatot, vagy csak kalandot.

Ha ilyen kérdésekkel, játékosan teszed próbára a férfit, és teszteled a jellemét, gondolatait, kivételes nőnek fognak tartani, nem úgy, mint a nők azon 90%-át, akik sablonkérdésekkel bombázzák a férfit, és válaszaikra felszínesen mosolyogva, érdeklődve figyelnek csak.

Ha szeretnél ilyen, és ennél még sokkal jobb tanácsokat, cikkeket olvasni, akkor a Férficsábítás MesterProgram E-könyveit mindenképpen olvasd el!

Kattint ide, és nézd meg magadnak jobban a MesterProgramot!

pasizási tipp

Olvasd el a következő cikket is:
Pasizás a disco-ban

 Vissza a pasizási módszerekhez 
 Vissza az összes cikk listájához 

pasizási tipp

Tudtad, hogy a honlapon nincs fent minden cikkünk?
A legjobbakat hírlevelünk olvasóinak tartogatjuk!

Le ne maradj erről a sok hasznos tanácsról, és érdekes írásról,
jelentkezz fel te is ingyenes hírlevelünkre:

Keresztneved:
E-mail címed:
Megismertem és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót és a jogi nyilatkozatot!

(Jelentkezésed a PasizasiTanacsok.hu levelezési listájára szól.
A későbbiekben, ha szeretnél, bármikor lejelentkezhetsz a listáról.)
Tippek a pasik elcsábításához
Pasizási tanácsok FőoldalPasizási tippek, trükkök, tanácsokFérficsábítás MesterProgramTanácsok fiúkhozNői Feromon parfüm nőknekNyereményjátékPartnerprogram
Szerelem tanács
Copyright © 2006-2024, www.PasizasiTanacsok.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | E-mail: info@pasizasitanacsok.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez.
Az oldal meglátogatásával elfogadod a cookie-k használatát és a felhasználási feltételeket. (További információk)