Pasizási tanácsok, tippek, trükkök. Pasizás
Pasizási tanácsok FőoldalPasizási tippek, trükkök, tanácsokFérficsábítás MesterProgramFérfiak megszerzéseNői Feromon parfüm nőknekNyereményjátékPartnerprogram
Tanácsok pasizáshoz

6 egyszerű titok a NAGY Ő megtalálásához

Ha állandóan szingli maradsz, vagy ha ugyanazokkal a partnerkapcsolati problémákkal küzdesz újra és újra, akkor itt az ideje, hogy megtudd, ki is vagy valójában, mit vársz el egy párkapcsolattól, és hogyan nyithatod meg a lelked, ami segít neked megtalálni a tartós szerelmet.

Kezdjük 6 egyszerű gyakorlattal:

1) Nézz szét magad körül!

Nagyon általános a szingli lányoknál, hogy azzal töltik idejük nagy részét, hogy a "megfelelő partnert" keresik. A Zen azt tanácsolja, hogy ahelyett hogy körbe-körbe futkosnánk, álljunk meg és nézzünk szét magunk körül, lehet, hogy akit keresünk már ott áll előttünk!

Akár barát, akár csak egy ismerős, figyeld meg, hogyan tartod magadtól távol őt, és ne tedd ezt többé. Csak hagyd, hogy a dolgok történjenek, fogadj el mindent, amit ez a kapcsolat adhat a számodra.

Másnap tedd ugyanezt egy másik emberrel a környezetedből. Ez nem jelenti azt, hogy mindenkit potenciális házastársként szemlélj, aki csak az utadat keresztezi! Ez csak egy gyakorlat, hogy lásd, hogyan távolítasz el embereket a közeledből nem tudatosan, miközben a NAGY Ő-t keresed.

2) Ne játssz játszmákat!

Sok szingli panaszkodik arra, hogy sosem szerelmes. Ennek oka nagyon egyszerű. Annyira elfoglalják magukat saját kis játszmáikkal, hogy szinte sosem mutatják meg a partnerüknek igazi önmagukat.

Milyen szerepeket és játszmákat játszol a partnerkapcsolatodban? Milyen szerepeket vársz el a másiktól? Abba leszel szerelmes, aki valójában, vagy abba amilyen szerepet játszik?

A cél az, hogy lásd a különbségeket önmagad és az általad alakított szerepek között. Ehhez játssz egy kicsit, próbálj ki több szerepjátszást és figyeld önmagad, melyik milyen érzés.

Végül próbáld félredobni őket és légy végre önmagad!

3) Engedd, hogy a partnerek jöjjenek-menjenek

A szerelmi élet elérésének egyik fontos akadálya a kitartás hiánya. Belekapaszkodunk a másikba, korlátozzuk a szerelmet, hogy a saját magától növekedjen.

Ha valaki belép az életedbe, hagyd. Köszöntsd, bárki is az, élvezd, amit hoz, még ha csak rövid időre is. Ha menni akar, engedd. Értsd meg, hogy a távozása nem tőled függ, egyszerűen eljött az ideje.

Ugyanezt tedd Te magad is: jöjj-menj kedvedre, ez a legkönnyebb módja a szerelem megtalálásának.

4) Tedd le a "csomagod"!

Sokan úgy érzik, hogy a szerelem nem igazi, ha nem teljesül minden elvárásuk. Sokszor ezek az elvárások akadályozzák a szerelem kialakulását.

Mik a párkapcsolat "szükséges összetevői"?

Ha nem vagy biztos benne, írd le egy listára és jól nézd át.

Lásd meg, hogy ez egy hatalmas és nehéz csomag, amit mindenhová cipelsz magaddal. Ezt a "csomagot" le kell tenned. Egy napra tekints el egy elvárásodtól és figyeld meg, mi változik az érzéseidben! Aztán próbáld meg még egy napra! Rá fogsz jönni, hogy minél többet engedsz az elvárásaidból, annál több fény és boldogság érkezik az életedbe. Sőt, ez lehetőséget nyújt, hogy mindenféle emberrel megismerkedj, "csomag" nélkül...

5) Adj ajándékokat!

Az adás és a kapás minden kapcsolat veleje. Ha szerelmes vagy, ez sosem okoz problémát, természetesen adsz és bárminek örülsz, amit kapsz. Ha a szerelem felé szeretnél nyitni, alkalmazd ezt a mindennapjaidban és kezd el adni.

Milyen ajándékokat adj? Mit várj cserébe?

Állj meg egy pillanatra és gondolkodj el, mit is adhatsz a másiknak.

Aztán add!

Minden egyes nap adj valami mást. Nem kell drágának és trendinek lennie, nem is kell tárgyiasult valaminek lennie - csak valamivel gazdagítsd a másik napját és mindezt csendben, mindenféle fanfár nélkül.

Tedd ezt más emberekkel is, majd magaddal is. Minden nap adj magadnak valamit. Ez a gyakorlat nagyon egyszerű, de nagyon hatásos. Mindent megváltoztathat a napi kapcsolataidban. Amikor adsz, sose várj semmit cserébe, még egy mosolyt, vagy "köszönöm"-öt se! Így, ilyen nagylelkűen élve természetszerűen viszonzásra találnak majd az ajándékaid.

6) Legyél barátságban önmagaddal!

Sok ember mondja magáról, hogy magányos, még akkor is, ha van partnere. Egyszerűen azért, mert önmagával sem barátkozik. Ha megbecsülöd, aki vagy és egyetértésben élsz önmagaddal, akkor sosem leszel magányos.

Legyél barátságban önmagaddal!

Fogadd el minden egyes részed.

Hagyd abba az önkritikát, és csendben figyelj befelé.

Figyeld a lélegzésed, fogadd el hogy úgy vagy tökéletes, ahogy vagy. Legyél ennyire természetes a párkapcsolataidban is és azt fogja a másik becsülni, aki igazán vagy! Változtass pozitív dolgokat az életedben és a boldogság kopogtatni fog az ajtódon!

pasizási tipp

Olvasd el a következő cikket is:
Hogyan szervezz meg egy házibulit úgy, hogy tutira bepasizz!

 Vissza a pasizási módszerekhez 
 Vissza az összes cikk listájához 

pasizási tipp

Ezt még NAGYON érdemes elolvasni:

Férficsábítás

Hogyan kell elcsábítani a férfiakat? (I. rész)

A férficsábítás program lelke. A pasizás minden lényeges tudnivalója szinte teljes mértékben össze van foglalva az első két részben.

A könyv lépésről-lépésre megmutatja, hogyan válhatsz ellenállhatatlanná a férfiak szemében!

Ez az E-könyv is a Férficsábítás MesterProgram része!

Kattints ide, és tudj meg többet a Férficsábítás MesterProgramról!

Tippek a pasik elcsábításához
Pasizási tanácsok FőoldalPasizási tippek, trükkök, tanácsokFérficsábítás MesterProgramTanácsok fiúkhozNői Feromon parfüm nőknekNyereményjátékPartnerprogram
Szerelem tanács
Copyright © 2006-2024, www.PasizasiTanacsok.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | E-mail: info@pasizasitanacsok.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez.
Az oldal meglátogatásával elfogadod a cookie-k használatát és a felhasználási feltételeket. (További információk)