Pasizási tanácsok, tippek, trükkök. Pasizás
Pasizási tanácsok FőoldalPasizási tippek, trükkök, tanácsokFérficsábítás MesterProgramFérfiak megszerzéseNői Feromon parfüm nőknekNyereményjátékPartnerprogram
Tanácsok pasizáshoz

Pasizás a disco-ban

Oké, disco-ban pasizni nem éppen a legjobb, de ha éppen nincs más lehetőséged, vagy csak egyszerűen a disco-t szereted, akkor nem árt tudni, hogyan tudod mégis megtalálni és elcsábítani a normális pasikat a disco-ban!

Tehát lássuk, mik a lehetőségeid, ha disco-ban akarsz bepasizni:

1) Úgy viselkedsz, mint máskor, táncolsz, beszélgetsz a barátnőiddel, és várod, hogy egy jó pasi felfigyeljen rád.

Ezzel a módszerrel kétféle eredményt érhetsz el: vagy nem jön oda hozzád egy pasi sem, vagy mindig csak a bunkók találnak meg. Miért van ez?

Nos, ha jobban belegondolsz, ésszerű a dolog. A normális pasik ésszel csajoznak. Nem szeretik, ha elutasítják őket, ezért csak olyan lányokhoz mennek oda, akiken látják, hogy szimpatikusak számukra.

Ha Te rájuk sem hederítesz, csak táncolsz, beszélgetsz, akkor nem fognak hozzád odamenni, mert azt gondolják, hogy nem akarsz pasizni, csak táncolni, bulizni jöttél.

Azok a pasik, akik ennek ellenére leszólítanak, azok vagy ostobák és buták, hiszen nem értik meg, hogy Te most nem akarsz pasizni, vagy egyszerűen bunkók, és nem érdekli őket!

Remélem Te nem egy bunkó, vagy ostoba pasira vágysz!

Ha tehát disco-ban akarsz pasizni, mindenképpen tenned is kell valamit, nem elég, ha csak ott vagy!

2) Kezedbe veszed az irányítást, és Te szólítod le azt a pasit, aki tetszik neked.

Na igen, ilyet valószínűleg úgysem tennél, de ha mégis, jobb ha tudod, hogy ez a módszer a legtöbb helyszínen (könyvesbolt, bevásárlóközpont, strand, stb.) nagyon jól működik, de a disco-ban halálra van ítélve. Megint csak miért?

Mivel a disco-ban kihívóan viselkedő lányokat valamiért egyből "kurvának" gondolják a pasik. Valahogy az az előítélet ívódott be a férfiak agyába, hogy a "vagány disco-s csajok" könnyen kapható léha nők.

Ha tehát te kezdeményezel, szinte biztos, hogy a pasik ezt gondolják rólad. És megint eljutottunk oda, mint az előbb, hogy ki fogadja el az ilyen nők közeledését?

Hát nem azok a pasik, akikre te vágysz, az biztos...

Csak azok, akik könnyű kalandra, és rövidtávú, vagy egyéjszakás kapcsolatra vágynak.

3) Ha táncolsz, beszélgetsz a barátnőiddel, de közben szemezel a pasikkal, és amikor ők is a szemedbe néznek, rájuk mosolyogsz.

Ez az egyetlen olyan módszer, amivel normális pasikat tudsz kifogni. Így ugyanis nem néznek "kurvának", mégis látják rajtad, hogy érdeklődsz irántuk, és talán van nálad esélyük. Ezért a bátrabb, normálisabb pasik is meg mernek majd szólítani, és igyekeznek majd megismerkedni veled...

Remélem most már látod, és érted is, hogy miért írtuk a cikk elején, hogy nagyon nehéz egy disco-ban normális pasival megismerkedni. Szerintünk mindenképpen jobban jársz, ha más helyeken keresed az Igazit!

Hogy melyek a legeslegjobb helyek a pasizásra, és hogy ezeken a helyeken hogyan lehet közel 100%-os eséllyel megismerkedni egy igazán kedves, jó fej pasival, azt megtudhatod a FérfiCsábítás MesterProgramból.

Ha pedig mégis a disco-ban való pasizásról szeretnél még többet megtudni, és elérni, hogy ott is sikeresen el tudd csábítani a legjobb pasikat is, erről is sok információt és érdekességet találsz a FérfiCsábítás MesterProgramban!

Kattints ide, és tudj meg többet a FérfiCsábítás MesterProgramról!

pasizási tipp

Olvasd el a következő cikket is:
Hogyan szervezz meg egy házibulit úgy, hogy tutira bepasizz!

 Vissza a pasizási módszerekhez 
 Vissza az összes cikk listájához 

pasizási tipp

Ezt még NAGYON érdemes elolvasni:

Férficsábítás

Hogyan kell elcsábítani a férfiakat? (I. rész)

A férficsábítás program lelke. A pasizás minden lényeges tudnivalója szinte teljes mértékben össze van foglalva az első két részben.

A könyv lépésről-lépésre megmutatja, hogyan válhatsz ellenállhatatlanná a férfiak szemében!

Ez az E-könyv is a Férficsábítás MesterProgram része!

Kattints ide, és tudj meg többet a Férficsábítás MesterProgramról!

Tippek a pasik elcsábításához
Pasizási tanácsok FőoldalPasizási tippek, trükkök, tanácsokFérficsábítás MesterProgramTanácsok fiúkhozNői Feromon parfüm nőknekNyereményjátékPartnerprogram
Szerelem tanács
Copyright © 2006-2024, www.PasizasiTanacsok.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | E-mail: info@pasizasitanacsok.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez.
Az oldal meglátogatásával elfogadod a cookie-k használatát és a felhasználási feltételeket. (További információk)