Női Feromon Parfüm - Nőknek
Pasizási tanácsok FőoldalPasizási tippek, trükkök, tanácsokFérficsábítás MesterProgramFérfiak megszerzéseNői Feromon parfüm nőknekNyereményjátékPartnerprogram
Feromon főoldal
Hogy működik a feromonBizonyíték a feromonraFeromon véleményekFeromon kérdésekFeromon rendelésFeromon akció
Feromon nőknek
Lássuk, hogy a Feromon parfümöt már kipróbáló nőknek mi volt a véleménye róla:

Írd meg nekünk Te is a véleményed a Feromon parfümről: info@pasizasitanacsok.hu

Hónapok óta nem csíptem fel pasit ilyen egyszerűen, mint most. Semmit nem kellett tennem, csak válogatnom a rámkattant pasik közül! Én minden barátnőmnek ajánlani fogom, az biztos!

- Horváth Melinda


Én azért vettem meg a feromon parfümöt, hogy találjak végre egy normális pasit magamnak, ami be is jött, de most nem ezért írok.
Egy ékszerüzletben dolgozom, és azt vettem észre, hogy mióta a feromon parfümöt használom, sokkal több ékszert adok el a férfiaknak, mint előtte.

Van még a boltban két kolleganőm, akik nem csak fiatalabbak, de ráadásul szebbek is nálam, a férfiak mostanában mégis inkább hozzám jönnek, ha kérdésük van a feleségüknek / barátnőjüknek szánt ékszerekkel kapcsolatban. A feromon parfümnek köszönhetően nem csak a magánéletem jött rendbe, de még a munkahelyemen is sokkal jobbak az eredményeim, és végre a főnököm is büszke rám!

- Kiss Júlia


Egy hete rendeltem meg tőletek a feromon parfümöt, és a most szombati bulin "alkalmaztam" is. Két barátnőmmel mentünk a buliba, és elég érdekes élmény volt. A minket megkörnyékező pasik mind csak nekem állták neki tenni a szépet, a két barátnőmmel nem is foglalkoztak (pedig Timi igazi bombázó, nem úgy mint én). Meg is kérdezték a csajok, hogy mi van, láthatatlanná váltak talán? :-)
A lényeg, hogy megismertem ott egy nagyon édes srácot, és teljesen szerelmes belém! Köszönöm!

- Molnár Viki


Igazából én már akkor is akartam venni a feromon parfümből, amikor a TV2-n láttam a hírekben, hogy van ez az új találmány. Sajnos akkor még Magyarországon nem lehetett hozzájutni, de most már végre megérkezett hozzánk is! Az én tapasztalataim is azt igazolták, amit ott láttam, mióta használom, körülzsongnak a férfiak, és sokkal jobban odafigyelnek rám az élet minden területén.

- Nagy Bernadett


Ennyi figyelmet és kedvességet már évek óta nem kaptam a férfiaktól, mint mióta a feromon parfümöt használom. Bevallom, először kételkedtem benne, hogy mindez igaz lehet, de ez a parfüm tényleg csodálatos!

- Németh Edina


Szeretnék gratulálni a parfüm feltalálójának, mert ez tényleg nem semmi. 38 éves vagyok, és tegnap a szomszéd irodában dolgozó srác, aki 27 éves, randira hívott. Tudom, elég nagy a korkülönbség, de ezúttal nem érdekel! Ez a srác annyira édes!

- Fülöp Krisztina


Nemrégiben eléggé megromlott a házasságom, és bevallom végső elkeseredésemben rendeltem meg a feromon parfümöt. Először el sem akartam hinni, de tényleg hatott! Most már minden a régi, a férjem olyan, mint 12 évvel ezelőtt volt! Virágot hoz, bókol nekem, és ami a legfontosabb, újra belém szeretett!

- Szabóné Nagy Mária


Nekem már három éve van barátom, és semmi baj nincs vele, csak úgy poénból akartam kipróbálni a feromont. De ez valami hihetetlen! Azóta ha lehet ilyet mondani még szenvedélyesebb, és még jobban szeret engem, mint előtte! Ezelőtt volt néha, hogy észrevettem, hogy megbámul más nőket is, de most már semmi ilyesmi nem történik! Én vagyok számára az egyetlen, és nagyon szeret!

- Varga Edit


Bevallom, eddig kicsit irigykedtem a barátnőimre, akiknek mindig nagyobb sikerük volt a férfiaknál, mint nekem, most viszont már ők irigyelnek engem!

- Lukács Anett


Női feromon parfüm vásárlásKövetkező feromon oldal

Tovább a következő oldalra: Gyakori kérdések


feromon hr
FEROMON FŐOLDAL | HOGYAN MŰKÖDIK? | TUDOMÁNYOS BIZONYÍTÉK
VEVŐVÉLEMÉNYEK | GYAKORI KÉRDÉSEK | RENDELÉS
feromon hr
Tippek a pasik elcsábításához
Pasizási tanácsok FőoldalPasizási tippek, trükkök, tanácsokFérficsábítás MesterProgramTanácsok fiúkhozNői Feromon parfüm nőknekNyereményjátékPartnerprogram
Szerelem tanács
Copyright © 2006-2024, www.PasizasiTanacsok.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | E-mail: info@pasizasitanacsok.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez.
Az oldal meglátogatásával elfogadod a cookie-k használatát és a felhasználási feltételeket. (További információk)