Női Feromon Parfüm - Nőknek
Pasizási tanácsok FőoldalPasizási tippek, trükkök, tanácsokFérficsábítás MesterProgramFérfiak megszerzéseNői Feromon parfüm nőknekNyereményjátékPartnerprogram
Feromon főoldal
Hogy működik a feromonBizonyíték a feromonraFeromon véleményekFeromon kérdésekFeromon rendelésFeromon akció
Feromon nőknek

Tudományos bizonyíték a csábító erőre.

A nő és férfi közti rejtélyes vonzerő... mi is ez? Mitől vonzódik a férfi egy adott nőhöz, és nem egy másikhoz? Még inkább... mitől nem tud neki egyáltalán ellenállni?

Most, hogy megvan rá a tudományos bizonyíték, már tudjuk: Ez az egész a hormonális kémiának és nemi biológiának a keveredéséből adódik.

Bizonyíték a feromonraA tudósok már régebben felismerték, hogy bizonyos hormonok - melyeket feromonnak neveztek el - erőteljes vonzódást idéznek elő az állatoknál (például a lótenyésztők már évtizedek óta úgy vesznek spermát a tenyészlótól a mesterséges megtermékenyítéshez, hogy tüzelő kancákkal "izgatják fel" előtte. A tenyészlónak még csak látnia sem kell őket, érintkeznie sem kell velük, elegendő, ha annyira közel vannak hozzá, hogy megérezze őket, és reagálni tudjon a feromonjaikra!

A tudósok - érthető módon - tudni akarták, az embereknél is alkalmazható-e ez a módszer. Tanulmányozni kezdték hát a feromonok szerepét az emberi szexuális vonzódás és párzás terén, valamint a szaglás szerepét ezen dolgokban.

Mostanra megdönthetetlenül bebizonyosodott:
Az emberek is termelnek feromonokat, és reagálnak is rájuk! A nők által termelt feromonok befolyásolják a férfiak párválasztását, és a közösüléshez való vágyát.

Gondolkodjunk csak el ezen egy pillanatra:

Egy hihetetlen hatalom, ami elcsábítja a férfit, és élettanilag kényszeríti a testét a reagálásra!

IGAZÁN bevadítja, és rádkattantja a férfiakat!
Nagyon erőteljes egy anyag!

És ez nem csak egy "érdekes jelenség", ami bizonyításra talált. Az alapos laboratóriumi kutatásoknak köszönhetően ezeket a feromonokat pontosan azonosították, elszigetelték és leválasztották a leglényegesebb, leghatásosabb alkotóelemeikké.

És ezek pontosan azok a hatóanyagok azok, melyekből a Feromon parfüm is készül... Azok a lényeges hormonok, melyek a TE életedet is örökre meg fogják változtatni!

Legyünk őszinték: Ez annyira erőteljes és hatásos, hogy az már tisztességtelen. De hát... kit érdekel?
Most már tudod, mitől működik a Feromon parfüm olyan hatásosan. Valódi, emberi nemi hormonok, melyek szexuális vágyat ébresztenek a férfiakban.

Most biztosan azon tűnődsz, vajon mindez tényleg igaz-e.
Nos, a feromonok viselkedésünkre gyakorolt hatásai a legnagyobb amerikai és angol orvosi és tudományos szaklapokban is publikálva vannak. Néhány példa:

Női feromonNature magazin - A Chicagói egyetem feromon kutatási eredményei (University of Chicago Pheromone Research Findings - Nature)
Női feromonMicroscopy-UK és Micscape magazin - Vegyületek, melyek izgalmi állapotot okoznak (Chemicals That Cause Excitement - Microscopy-UK and Micscape Magazine)
Női feromonThe Scientist - Mi is a nemiség tudománya? (The Science Of Sex: What is it? - The Scientist)
Női feromonHoward Hughes orvosi intézet - Feromonok és az emlősök (Pheromones and Mammals - Report from the Howard Hughes Medical Institute)
Női feromonA Simon Fraser egyetem bemutatója - Az emberi feromonokról és a viselkedés neuroendokrinológiájáról (Human Pheromones and the Neuroendocrinology of Behaviour - Presentation to International Society for Human Ethology, Simon Fraser University)

És még sok más helyen...

Feromon kutatási eredményekA San Franciscoi Egyetem két tudósa, Norma McCoy és Lisa Pitino egy különleges kísérletet folytattak az emberi feromonok kutatásával kapcsolatban:
Meg akarták vizsgálni, vajon a feromonok tényleg pozitív visszajelzést stimulálnak-e az ellenkező nemnél. 36 nő vett részt a kutatásban, tesztelve a vegyületet.
18 nőnek feromon tartalmú dezodort adtak, hogy minden nap azzal fújják be magukat, a másik 18-nak pedig sima, mezei dezodort, és megkérték őket, hogy dukumentálják, mit tapasztalnak.

Az eredmény bámulatos volt: A feromon tartalmú dezodort használó nők sokkal több figyelmet, kedvességet és közeledést tapasztaltak a férfiak részéről, mint annak előtte. Továbbá a feromon parfümöt használó nők többet randiztak, és többször éltek nemi életet is párjukkal, mint a normál dezodort használó társaik.
Az eredmények tükrében a kutatók is arra a következtetésre jutottak, hogy az emberi feromonok pontosan kimutatható növekedést eredményeztek, tehát tényleg jelentősen befolyásolják a férfiakat a nőkhöz való vonzódásban.

Eme ellenállhatatlan vonzóerő kiváltó hormonjával igencsak alaposan foglalkozott a legtöbb neves külföldi újság és hírcsatorna is:

Női feromonWashington Post - Study Confirms Pheromones' Secret Signals Among Humans
Női feromonNew York Times - Signs of Elusive Pheromones in Humans
Női feromonTime Magazine - Sexes: The Hidden Power of Body Odors
Női feromonCNN - Study finds Proof that Humans React to Pheromones
Női feromonNBC - Dateline
Női feromonABC News - Sex and the Power of Smell
Női feromonCNN - Pheromones: Potential participants in your Sex Life

Női feromon parfüm vásárlásKövetkező feromon oldal

Tovább a következő oldalra: A vásárlók véleményei


feromon hr
FEROMON FŐOLDAL | HOGYAN MŰKÖDIK? | TUDOMÁNYOS BIZONYÍTÉK
VEVŐVÉLEMÉNYEK | GYAKORI KÉRDÉSEK | RENDELÉS
feromon hr
Tippek a pasik elcsábításához
Pasizási tanácsok FőoldalPasizási tippek, trükkök, tanácsokFérficsábítás MesterProgramTanácsok fiúkhozNői Feromon parfüm nőknekNyereményjátékPartnerprogram
Szerelem tanács
Copyright © 2006-2024, www.PasizasiTanacsok.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | E-mail: info@pasizasitanacsok.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez.
Az oldal meglátogatásával elfogadod a cookie-k használatát és a felhasználási feltételeket. (További információk)