Pasizási tanácsok, tippek, trükkök. Pasizás
Pasizási tanácsok FőoldalPasizási tippek, trükkök, tanácsokFérficsábítás MesterProgramFérfiak megszerzéseNői Feromon parfüm nőknekNyereményjátékPartnerprogram
Tanácsok pasizáshoz

A fényképezős trükk, melynek segítségével akár már ma bepasizhatsz

Oké, szóval mi is ez a trükk, és hogyan pasizhatsz be még a mai napon? Nos, egyszerű az egész, csak rá kell szánnod magad, és kimozdulnod otthonról.

Fogj egy fényképezőgépet, és "álcázd" magad turistának!

Menj el egy közeli nevezetességhez, és ha megtetszik egy pasi, csak menj oda hozzá, és kérd meg, hogy fényképezzen le téged az egyik nevezetesség előtt.

Ezzel remek lehetőséget teremtesz az ismerkedésre, ráadásul úgy, hogy egy pillanatig sem ciki a helyzet, hiszen teljesen természetes, hogy magadat nem tudod lefotózni, valakinek a segítségét kell kérjed.

Ha lefotózott, köszönd meg neki, és kérdezd meg, itt lakik-e a környéken, vagy csak a nevezetességet jött megnézni ő is. Ha talpraesett pasival hozott össze a sors, és Te is tetszel neki, úgyis ki fog találni valamit, hogy jobban megismerhessétek egymást.

Végső esetben Te is megkérdezheted tőle, hogy nincs-e kedve együtt folytatni veled a városnézést (ekkor poénosan megjegyezheted, hogy legalább mindig lesz, aki fényképezzen), vagy ha ő itt lakik a környéken, akkor hogy tudja-e mit érdemes még megnézni errefelé, és nem lenne-e az "idegenvezetőd" egy rövid ideig.

A legjobb ebben a trükkben, hogy pár perc alatt kiderül, a pasi is ismerkedni vágyik-e, és ha nem, máris kérheted meg a következő arra járó fickót a fényképezésre.

Lehet, hogy elsőre furán hangzik, de ha jobban belegondolsz, ezzel a módszerrel mindenféle kockázat, és "ciki helyzet" nélkül "leszólíthatsz" akár egy óra alatt 20-30 pasit is!

A lényeg, hogy mozdulj ki otthonról, és ne add fel a próbálkozást!

Előbb utóbb mindenképpen találkozol egy olyan pasival, akivel már az első perctől fogva jól kijöttök majd egymással.

Ha pedig a fényképezős akció előtt befújod magad egy kis feromon parfümmel, akkor teljesen biztos lehetsz a sikeredben!
(Ha esetleg nem tudnád, mi is az a feromon parfüm, és hogyan segít téged a pasizásnál, akkor kattints ide, és tudj meg többet a feromon parfümről!)

pasizási tipp

Olvasd el a következő cikket is:
Pasizás a disco-ban

 Vissza a pasizási módszerekhez 
 Vissza az összes cikk listájához 

pasizási tipp

Na és erről hallottál már?

feromon 

Feromon parfüm - a férfiak holtbiztos elcsábításához!

Szeretnéd kockázatok és mellékhatások nélkül magadba bolondítani a legjobb pasikat is?

Az emberek is feromonok (nemi hormonok) útján kommunikálják egymás felé való vonzalmukat, érzéseiket.

Ezt a tényt használja a kémiai hormonális és nemi biológiai kutatások során kifejlesztett feromon parfüm. Csak pár csepp, és a legjobb pasik is, tudat alatti szinten, ők sem tudják miért, az agyi receptoraik által fogott kémiai jelek miatt természetes módon vonzódni fognak hozzád!

Kattints ide, és tudj meg többet a Feromon parfümről!

Tippek a pasik elcsábításához
Pasizási tanácsok FőoldalPasizási tippek, trükkök, tanácsokFérficsábítás MesterProgramTanácsok fiúkhozNői Feromon parfüm nőknekNyereményjátékPartnerprogram
Szerelem tanács
Copyright © 2006-2024, www.PasizasiTanacsok.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | E-mail: info@pasizasitanacsok.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez.
Az oldal meglátogatásával elfogadod a cookie-k használatát és a felhasználási feltételeket. (További információk)